CONTACTEAZĂ-NE

IN MEMORIAM

NICOLAE PÂNDARU

17.08.1959 – 04.12.2021

Director General Adjunct, Vice-Președinte Executiv INSPET S.A.

Dumnezeu să îl odihnească la dreapta Sa!

Nicolae Pândaru | INSPET SA | In Memoriam

Cu enormă tristețe vă aducem la cunoștință trecerea în eternitate a dlui. Inginer Nicolae PÂNDARU,
Director General Adjunct și Vice-Președinte al Consiliului de Administrație al INSPET SA Ploiești.

Nicolae Pândaru a fost un om bun și puternic, un profesionist și lider înnăscut, stâlp central al Companiei INSPET,
al Comunității prahovene de afaceri cât și al Industriei românești de Petrol și Gaze Naturale, căreia și-a dedicat întreaga carieră de 40 de ani.

 

Absolvent al Institutului de Construcții București, Facultatea de Utilaj Tehnologic, specializarea mașini și utilaje pentru construcții cu media 10 la examenul de diplomă, Nicolae Pândaru și-a început cariera la Grup Șantiere Construcții Speciale Petroliere Teleajen, precursorul companiei INSPET. S-a alăturat Consiliului de Administrație al INSPET SA încă de la înființarea acesteia ca și companie independenta, în 1991. Mai apoi, până în anul 1994, a lucrat pentru industria românească de hidrocarburi în Emiratele Arabe Unite, contribuind activ la proiecte care au fundamentat reputația de înaltă performanță al INSPET SA, atât la nivel național cât și internațional. Ales Vice-Președinte al Consiliului de Administrație al INSPET SA din 1994, Nicolae Pândaru a fost promovat Director General Adjunct în 2004, cu responsabilități extinse, mandat pe care l-a îndeplinit cu integritate și profesionalism, muncind neîncetat până în ultima zi, construind proiecte de infrastructură energetică de importanță strategică pentru Țară și Europa.

Un suflet mare și generos, român adevărat, creștin credincios, conducător de oameni, fiu, soț, tată, bunic și frate iubitor, prieten fidel și bărbat de nădejde, Nicolae Pândaru a plecat mult prea devreme dintre noi. Era o forță a naturii, un om deosebit, cu energie nelimitată, pe care Dumnezeu a decis să îl cheme la dreapta Sa.

Îl plâng neconsolați și îi poartă vie amintirea soția Mădălina, fii Cosmin și Bogdan, mama Nedelea, nepoții Cosmin, Matei și Vladimir, fratele Ion și membrii Consiliului de Administrație Ciprian Păltineanu, Paula Voinea, Mircea Stroe, Șerban Tănăsescu și Aura Mustățea, conducerea precum și tot personalul INSPET, echipă care i-a fost a doua familie!

Ne va lipsi și nu îl vom uita niciodată, fie ca Dumnezeu să îl odihnească și să îi ocrotească sufletul nemuritor!
Familia și Compania INSPET S.A.