CONTACTEAZĂ-NE

Construcţii Civile

realizate la cele mai înalte standarde de calitate

Venim cu experiență solidă în proiecte de construcții civile și șantiere complexe care implică soluții inginerești inovatoare, mobilizarea amplă a echipamentelor și utilajelor, a resurselor umane și financiare.

Fie că vorbim de construcția de clădiri, birouri, spații comerciale, industriale sau reabilitarea clădirilor monument istoric, aducem în prim plan soluțiile cele mai potrivite și capacitatea noastră de a executa lucrările la cele mai înalte standarde de calitate.

În cei peste 30 de ani de activitate ne-am dovedit profesionalismul și am coordonat peste 300 de proiecte de infrastructură energetică și construcții civile, având poziția de Antreprenor General și/sau Constructor.

Sediul Central al INSPET (Ploiești), Sediul filialelor Romgaz (Ploiești) și facilitățile industriale Swisspor (cu o suprafață de 12.000 mp), Fabrica Unilever (Ploiești), Ministerul Justiției (reabilitarea Tribunalelor din Ialomița și Sibiu) sunt doar câteva dintre construcțiile relevante realizate de compania INSPET S.A.

În cele mai multe cazuri, în funcție de obiectivele clienților noștri, oferim parcursul complet al construcției unei clădiri civile (de la etapa de proiectare, la furnizarea materialelor adecvate și până la cea de execuție), acordând atenție sporită detaliilor, finisajelor și esteticii clădirilor construite.

Platforma Industrială de care dispunem ne oferă flexibilitatea manufacturării diverselor structuri astfel încât putem susține orice proiect și orice design aferent.

În funcție de obiectivele și necesitățile clienților noștri, venim cu soluții complete (ca Antreprenor General sau/și Constructor) sau colaborăm pe diverse secțiuni (de ex. supervizare parte din șantier, furnizare materiale sau structuri metalice manufacturate pe platforma de lucru proprie, închiriere utilaje și echipamente de lucru). Putem susține mai multe proiecte în paralel, datorită echipelor multidisciplinare și managementului de proiect eficient, în condițiile în care avem un colectiv de peste 300 angajați și parc propriu de utilaje și echipamente.