CONTACTEAZĂ-NE

Suntem cea mai mare companie cu acționariat românesc cu activitate de construcții-montaj și antrepriză generală în Infrastructura de Petrol și Gaze Naturale

Proiecte infrastructură energetică petrol și gaze | Antrepriză Generală | INSPET SA

ANTREPRIZĂ GENERALĂ


Ca integrator de Infrastructură Energetică (EPCC), recunoscut ca lider pe piața de profil, venim cu experiența a peste 30 ani în domeniu și realizăm proiecte complexe de importanță strategică pentru securitatea sistemului energetic național european, lucrări de referință și adevărate premiere pentru România și în plan regional.

Proiecte infrastructură energetică petrol și gaze | Antrepriză Generală | INSPET SA

CONDUCTE


Experiența construirii celor peste 4000 km din infrastructura României de transport și distribuție gaze naturale, transport tiței și produse petrochimice, cât și distribuție apă ne recomandă pentru lucrări de anvergură, inovatoare, complexe, fiind o companie cu tradiție de performanță recunoscută în industria de specialitate.

Proiecte infrastructură energetică petrol și gaze | Antrepriză Generală | INSPET SA

INSTALAȚII COMPLEXE


Avem experiența managementului de proiect și a activităților de construcții-montaj pentru instalații complexe de infrastructură energetică, precum staţii de comprimare, stații de uscare, reglare și măsurare gaze naturale, instalaţii de suprafaţă pentru depozitare subterană gaze și reabilitări ale rafinăriilor de ţiţei și alte produse petrochimice.

eProiecte infrastructură energetică petrol și gaze | Antrepriză Generală | INSPET SA

MENTENANȚĂ


Asigurăm servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru toate tipurile de instalații de infrastructură energetică (petrol și gaze naturale). Echipele de lucru, pe lângă competențele profesionale, dau dovadă de organizare și reacție rapidă, adaptabilitate la condițiile de lucru și atenție maximă la calitatea lucrărilor realizate.

Proiecte infrastructură energetică petrol și gaze | Antrepriză Generală | INSPET SA

PRODUCȚIE INDUSTRIALĂ


Abordăm cu profesionalism și maximă seriozitate toate proiectele pe care le derulăm. În cadrul acestora realizăm elementele ce țin de producția industrială în fabrica proprie INSPET de pe Platforma Industrială Vest Ploiești, iar aici facem referire în special la confecții metalice, uzinaj, curbare și tratament termic conducte și diverse profile metalice.

Sediul INSPET S.A. | Ploiești | România

CONSTRUCȚII CIVILE


Experiența și profesionalismul dovedite de-a lungul timpului ne recomandă în gestionarea și realizarea cu succes deplin a construcțiilor civile precum clădiri de birouri, comerciale sau rezidențiale, hale industriale, dar și restaurarea sau reabilitarea clădirilor istorice. Misiunea noastră este să livrăm excelență la toate palierele proiectelor realizate.

INSPET S.A. | Platforma Industrială Vest | Ploiești

ÎNCHIRIERE UTILAJE


Oferim spre închiriere (inclusiv cu operatori) utilaje și echipamente necesare oricăror tipuri de șantiere: compresoare pentru probe de înaltă presiune, utilaje transport marfă sau echipamente, utilaje de sudură, inclusiv tractoare de sudură, macarale lansatoare de conducte, alte macarale, (mini)excavatoare, buldozere și buldoexcavatoare.

HIDROGEN ȘI ENERGIE VERDE


Contribuim la atingerea țintelor de neutralitate climatică a Uniunii Europene, investind în diverse proiecte de energie regenerabilă, cât și în activitatea de cercetare, dezvoltare și industrializare în domeniul producției, stocării, transportului și utilizării hidrogenului verde.

Datorită specificului activității de bază, principalii noștri clienți sunt companiile strategice din industria de petrol și gaze din România: societăți cu acționariat de Stat și management privat SNTGN Transgaz, SNGN Romgaz, Conpet și societățile cu acționariat majoritar multinațional Delgaz Grid, Engie, OMV Petrom, Lukoil etc) și țările învecinate (Bulgartransgaz EAD etc).

Pentru diversificarea afacerilor și utilizarea optimă a capacității, INSPET execută și lucrări de construcții montaj pentru alți beneficiari din afara sectorului energetic (companii manufacturiere sau imobiliare, consilii locale sau județene, ministere, alte autorități ale administrației centrale etc).

Cine sunt clienţii noștri