CONTACTEAZĂ-NE

Felicitări și mulțumiri tuturor clienților, angajaților, partenerilor și comunității!

Ne bucurăm și apreciem în mod deosebit atunci când performanța este recunoscută în industria de specialitate. Profesionalismul, experiența și responsabilitatea INSPET S.A. și-au spus încă o dată cuvântul.

Premiul ROFMA 2023 | Asociația Română de Workplace și Facility Management

INSPET a obținut „Premiul ROFMA pentru transformare digitală în workplace, property și facility management”, o recunoaștere a angajamentului nostru față de inovație și eficiență în gestionarea și dezvoltarea mediului de lucru pe care îl oferim angajaților, zi de zi. Acest premiu este o validare a abordării noastre, corect adaptată prezentului, dar mai ales, viitorului.

Premiile ROFMA recunosc performanțele notabile, dar în mod special, promovează și modele de excelență care să servească drept referință pentru furnizorii și beneficiarii serviciilor din domeniile workplace, property și facility management, indiferent de natura lor: companii private, dezvoltatori imobiliari, organizații corporatiste, entități guvernamentale, alți întreprinzători sau instituții educaționale.

Pandemia de Covid-19 a adus o nouă perspectivă privind sănătatea și siguranța în medii interioare, determinând INSPET SA să definească noi standarde în ceea ce privește asigurarea condițiilor de lucru pentru angajați. Astfel, compania a adus un plus în siguranța și sănătatea angajaților săi, prin utilizarea dispozitivelor smart pentru dezinfectarea aerului și suprafețelor cu lumină UVC, în spațiile interioare. În acest mod, protejarea mediului de lucru devine o prioritate, asigurând un loc sigur și sănătos pentru angajați, clienți și vizitatori.

Trofeul Calității ARACO 2023

INSPET a obținut prestigiosul „𝗧𝗿𝗼𝗳𝗲𝘂 𝗮𝗹 𝗖𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗔𝗥𝗔𝗖𝗢” 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝘁̦𝗶𝗮 𝗮𝗱𝘂𝘀𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗕𝗥𝗨𝗔 („Dezvoltarea pe teritoriul României a culoarului de transport gaze Bulgaria-România-Ungaria-Austria”, 2018-2020) – cel mai mare proiect de investiții din istoria industriei gazeifere românești, cu obiectiv principal în dezvoltarea infrastructurii de transport gaze naturale din România și Europa. (Beneficiar: TRANSGAZ SA).

Premiul de excelență a fost acordat pentru execuția celor 𝟯 𝗦𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗴𝗮𝘇𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲 (PODIȘOR – jud. Giurgiu, BIBEȘTI – jud. Gorj și JUPA – jud. Caraș-Severin) ce sunt parte integrantă a acestui proiect.

INSPET a fost Liderul Asocierii Consorțiului format din 7 companii, colaborarea fiind un succes atât pentru execuția stației PODIȘOR (unde compania noastră și-a asumat inclusiv rolul de execuție în calitate de constructor specializat), cât și pentru stațiile BIBEȘTI și JUPA.

Premiul AGIR 2022 | Asociația Generală a Inginerilor din România 

INSPET a fost distins cu „Premiul AGIR 2022” pentru contribuția sa semnificativă la proiectul „Dezvoltarea pe teritoriul României a culoarului de transport gaze naturale Bulgaria-România-Ungaria-Austria” (BRUA) în perioada 2018-2020.

Acest premiu este o recunoaștere a angajamentului nostru pentru excelență în domeniul ingineriei și construcțiilor și a capacității noastre de a contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii critice pentru România și Europa. Suntem dedicați să continuăm să ducem la bun sfârșit proiecte complexe și să oferim soluții inovatoare pentru industria energetică.

Premiul AGIR ne-a fost acordat ca recunoaștere a execuției celor trei Stații de Comprimare a Gazelor Naturale, componente esențiale ale proiectului BRUA ce reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea infrastructurii de gaze naturale din România.

INSPET SA - Locul 1 în Topul Firmelor Prahovene 2022, realizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova | Categoria companiilor mari din domeniul construcțiilor
INSPET | Construcții Infrastructură de fluide - gaze naturale, petrol, apă, hidrogen | www.inspet.ro
INSPET SA | Topul Firmelor Prahovene 2021
INSPET SA | Locul 1 Clasamentul național pe domenii de activitate după performanța globală la categoria întreprinderi mari

Locul 1 în Topul Național al Firmelor pentru construcții
de proiecte utilitare pentru fluide (timp de 12 ani)

INSPET S:A. | Premii
INSPET S:A. | Premii
INSPET S:A. | Premii
INSPET S:A. | Premii

Suntem o companie cu istorie, cu experiență și mai ales cu viziune, recunoscută de către CCIR și Camera de Comerț și Industrie Prahova drept lider în categoria firmelor de profil. Plasarea companiei noastre pe Locul 1 are la bază indicatori precum cifra de afaceri, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Suntem optimiști în ceea ce privește viitorul și proiectele aferente iar principiile pe care predecesorii noștri le-au avut ca misiune sunt cele care ne țin în mișcare, zi de zi, la nivel de excelență.