CONTACTEAZ─é-NE

300+ proiecte de conducte magistrale ╚Öi instala╚Ťii complexe de petrol ╚Öi gaze naturale

Activ─âm ├«ntr-o industrie foarte specializat─â, efectu├ónd lucr─âri care de cele mai multe ori urmeaz─â s─â reziste la condi╚Ťii meteo din cele mai nefavorabile, la presiuni interne de zeci de atmosfere, la substan╚Ťe toxice sau corozive, unde se urm─âresc cele mai ├«nalte standarde de calitate uman─â ╚Öi tehnic─â.

Lucr─ârile efectuate de INSPET S.A. acoper─â o serie de activit─â╚Ťi, de la reabilitarea rafin─âriilor de ╚Ťi╚Ťei la construc╚Ťia, montajul si repara╚Ťia de instala╚Ťii pentru valorificarea gazelor naturale, compresoare pentru sta╚Ťii de comprimare gaze, sta╚Ťii uscare gaze, unit─â╚Ťi de comprimare pentru c├ómpuri de gaze depletate, instala╚Ťii de suprafa╚Ť─â ╚Öi de ad├óncime pentru depozitarea subteran─â a gazelor, instala┼úii pentru valorificarea gazelor naturale ╚Öi construc╚Ťiilor civile.

Datorit─â specificului activit─â╚Ťii de baz─â, principalii clien╚Ťi ai INSPET sunt companiile strategice ├«n industria de petrol ╚Öi gaze din Rom├ónia: societ─â╚Ťi cu ac╚Ťionariat de Stat ╚Öi management privat SNTGN Transgaz, SNGN Romgaz, Conpet ╚Öi societ─â╚Ťi cu ac╚Ťionariat majoritar multina╚Ťional Delgaz Grid, Engie, OMV Petrom, Lukoil etc.) ╚Öi ╚Ť─ârile ├«nvecinate (Bulgartransgaz EAD etc.).

Printre proiectele relevante se remarc─â cele de importan╚Ť─â strategic─â (unele efectuate ├«n asociere cu alte firme rom├óne╚Öti sau str─âine) pentru securitatea sistemului energetic na╚Ťional, multe dintre acestea reprezent├ónd premiere la nivel na╚Ťional sau regional: