CONTACTEAZĂ-NE

Misiunea noastră este să livrăm excelență la toate palierele proiectelor realizate: impact economico-social, calitate, termene de execuție, securitate a muncii și respectarea mediului înconjurător

CINE SUNTEM

Suntem INSPET S.A., companie cu capital privat, având ca acționari angajații, managementul, foștii angajați și urmașii acestora, recunoscută de către CCIR și Camera de Comerț și Industrie Prahova drept lider în categoria firmelor de profil. Cu o prezență pe piață de peste 30 ani ca societate independentă în proprietate privată, compania noastră este descendenta directă a unei istorii de peste șapte decenii în industria românească de specialitate.

Suntem o companie cu tradiție de performanță recunoscută în industria de specialitate. Abordăm cu profesionalism și maximă seriozitate toate proiectele pe care le derulăm, complementând experiența cu dinamismul și deschiderea către inovare, fiind un catalizator al infrastructurii strategice de energie curată și un rezervor de talent și expertiză tehnică la nivel regional.

Sediul central INSPET S.A. și Platfoma Industrială Vest sunt localizate în Ploiești, județul Prahova, cu deschidere spre realizarea proiectelor în orice locație a României, dar și în străinătate.

VALORI

Valorile noastre sunt cele care ne-au definit de-a lungul celor șapte decenii de istorie și ne sunt baza culturii organizaționale și stilului de lucru:

  • Integritate și Reciprocitate
  • Agilitate și Frugalitate
  • Proactivitate și Adaptabilitate
  • Angajament și Responsabilitate
  • O singură echipă

De asemenea, este important să cultivăm un management proactiv, concentrat pe etica muncii, productivitate, controlul costurilor şi formare profesională continuă, pentru a deveni un model de Best Practices în piața din România și regiune.

Viziunea noastră este să fim lider în activitatea de construcții specializate de infrastructură energetică în regiunea Europei Centrale și de Sud-Est, extinzându-ne aria de expertiză dincolo de sectorul de petrol și gaze naturale.

Suntem toți echipa INSPET și împreună construim un loc de muncă puternic, prin:

  • Calitatea muncii
  • Comunicarea și lucrul în echipă
  • Evitarea risipei de materiale, energie și de timp

Aceste valori reprezintă un set de principii și sunt o parte esențială din identitatea noastră ca angajați sau acționari și ne ajută să luăm decizii etice, să creăm un mediu productiv de lucru și să avem succes în tot ceea ce facem.

50+
milioane €
VENITURI ANUALE MEDII
(ÎN ULTIMII 3 ANI)
2+
miliarde €
VALOARE TOTALĂ
FACTURATĂ
400+
milioane €
TAXE ȘI IMPOZITE
ACHITATE LA TIMP
50+
milioane €
INVESTIŢII
DE CAPITAL

Activităţi

Datorită specificului activității de bază, principalii noștri clienți sunt companiile strategice din industria de petrol și gaze din România și țările învecinate. Pentru diversificarea afacerilor și utilizarea optimă a capacității, executăm și lucrări de construcții montaj pentru beneficiarii din afara sectorului energetic (companii de apă, companii manufacturiere sau imobiliare, consilii locale sau județene, ministere).

ANTREPRIZĂ GENERALĂ
CONDUCTE PETROL, GAZE & APĂ
INSTALAȚII COMPLEXE
MENTENANȚĂ INSTALAȚII
PRODUCȚIE INDUSTRIALĂ
CONSTRUCȚII
CIVILE
ÎNCHIRIERE UTILAJE, ECHIPAMENTE

Trimite mesajul tău

Dacă ai o întrebare și dorești să intri în legătură cu noi, te asigurăm de toată disponibilitatea noastră!