CONTACTEAZĂ-NE

Servicii Integrate de Mentenanță pentru Instalații de Infrastructură Energetică

Oferim cu preponderență companiilor strategice din industria de petrol și gaze servicii integrate, performante de mentenanță pentru instalații de infrastructură energetică, respectiv pentru:

  • Stații de comprimare gaze naturale
  • Stații de uscare gaze naturale
  • Instalaţii de suprafaţă – depozitare subterană și extracție gaze

Avem o experiență de peste 15 ani în acest tip de servicii, din anul 2009 asigurăm în mod continuu servicii de mentenanță și intervenție promptă pentru stațiile de uscare a gazelor naturale extrase de SNGN Romgaz.

Mentenanța preventivă și corectivă, inclusiv intervențiile în regim de urgență sunt parte din portofoliul lucrărilor pe care le realizăm cu profesionalism, la orice oră și în orice zi. Echipele de lucru, pe lângă competențele profesionale dovedite de-a lungul timpului, dau dovadă de organizare și reacție rapidă, adaptabilitate la condițiile de lucru și atenție maximă la calitatea lucrărilor realizate, în orice condiții.

Un exemplu elocvent în acest sens este dovedit și o intervenție recentă, declanșată de o eroziune hidrologică într-o zonă predispusă la viituri, la o importantă conductă magistrală – lucrare de remediere realizată alături de echipa clientului nostru, chiar în ajunul Anului Nou.

MENTENANȚĂ PREVENTIVĂ

Realizăm activități și operațiuni de prevenire a defecțiunilor și uzurii echipamentelor, pe care le planificărm la anumite intervale de timp, în funcție de specificul instalațiilor.

Includem în serviciile de mentenanță preventivă:

  • Inspecții Tehnice de instalații – controlăm periodic instalațiile, le monitorizăm funcționarea și le verificăm starea tuturor parametrilor tehnici, stabilim necesitatea unor intervenții și le programăm pentru a fi executate.
  • Revizii Tehnice – realizăm în cadrul inspecțiilor tehnice și lucrări de mică amploare atunci când se observă defecțiuni minore care se pot remedia pe loc sau când investigăm starea de funcționare a instalațiilor.

MENTENANȚĂ CORECTIVĂ

În portofoliul activităților noastre se regăsesc atât serviciile de mentenanță corectivă 24/24 h – intervenții în regim de urgență cât și reparații curente majore (care sunt programate și a căror necesitate a fost constatată în urma realizării Inspecțiilor Tehnice).

Preluăm lucrări de reparații de mare complexitate având capacitate rapidă de organizare de șantier, utilaje și echipamente din parcul propriu, mobilizăm resurse umane profesioniste și asigurăm toate materialele necesare.

În plus, Platforma Industrială proprie ne oferă flexibilitatea producției industriale în funcție de necesitățile și particularitățile fiecărui proiect, fie că este intervenție rapidă, fie că a fost programat din timp.