CONTACTEAZĂ-NE

Politică de confidenţialitate

Informaţii despre utilizarea datelor personale

În calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.inspet.ro, INSPET S.A. se angajează să păstreze caracterul confidenţial al informaţiei furnizate de către dumneavoastră la accesarea şi completarea formularului electronic de solicitare a informațiilor/cererilor de comandă/depunere CV.

INSPET S.A. utilizează metode şi tehnici de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate şi asigură persoanele care transmit date cu caracter personal că acestea nu vor fi dezvăluite unor terţe părţi decât în condiţiile legii.

Culegem și date în mod automat prin cookie-uri.

INSPET S.A. îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.inspet.ro, precum şi Politica de confidenţialitate fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Vom utiliza datele Dvs. personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularele de contact
  • Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre: putem folosi datele furnizate de către Dvs. ca să îmbunătățim experiența Dvs. și a altor clienți. Pentru aceasta, procesăm mesaje trimise prin diferite formulare de contact. Vă putem trimite și vă putem ruga să completați chestionare de satisfacție după ce ați depus o comandă sau după ce ați ajuns la sfârșitul unui lucrări realizate de compania noastră. Acestea pot să fie trimise în mod direct de la noi sau cu ajutorul/prin unor parteneri ai noștri.
  • Pentru marketing: cu permisiunea Dvs., putem folosi datele Dvs. să vă trimitem oferte despre serviciile noastre. Vă putem trimite emailuri conținând informații generale și tematice despre serviciile noastre. Vă puteți răzgândi și vă puteți retrage acordul oricând,  fără ca aceasta să vă afecteaze șansele de a primi servicii ulterior.

După caz, putem oferi acces la, sau putem transmite datele Dvs. cu caracter personal următoarelor persoane/instituții/societăți/organizații:

  • Furnizorilor de servicii de curierat
  • Furnizorilor de servicii de marketing
  • În cazul în care legislația ne obliga sau anumite situații în care trebuie să apărăm interesele noastre legitime, putem pune la dispoziție anumite date cu caracter personal unor autorități publice

În general, datele Dvs. sunt păstrate pe un termen nedeterminat.  Puteți cere ștergerea datelor Dvs. oricând și noi vom începe procesul pentru ștergerea datelor.  În cazul unde/în care legislația aplicabila sau interesele legitime o impun, vom păstra anumite informații și ulterior cererii Dvs. (ex: pe contractele pe baza cărora am emis factura de plată).

Aceste informaţii sunt confidenţiale şi păstrate de către INSPET S.A. în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.