CONTACTEAZĂ-NE

BULDOZERE

Soluții complete închiriere buldozere și utilaje construcții cu deservenți

Tip utilaje 

Buldozere | Închirieri buldozere

Mărci

Oferim spre închiriere buldozer mărcile Komatsu din gama Construction, greutate operațională până la 17.050 KG, putere motor 148 cp, cu toate dotările standard.

KOMATSU D51EX | KOMATSU D61EX

Lucrări

Un buldozer este utilajul puternic pe care te poți baza în orice tip de șantier și care poate realiza o gamă foarte largă de lucrări de construcții: nivelare suprafețe, nivelare terenuri, construire și reparare drumuri, realizare diguri, săpare șanțuri, excavări pentru fundații, lucrări de deszăpezire, curățare terenuri de materiale sau resturi vegetale, decopertări, evacuare moloz, canalizări, demolări, transport materiale construcții și nisip.

Servicii închiriere

Contactează-ne pentru închiriere buldozer! Vei beneficia de servicii de cea mai bună calitate, consultanță în alegerea utilajelor în funcție de lucrările și bugetul proiectului tău și de deservenți specializați cu experiență solidă de lucru, astfel încât să poți avea un ritm de lucru susținut pe șantier.

Aria de acoperire pentru închiriere este stabilită personalizat în funcție de cerere (durată, număr și tip utilaje, operatori specializați necesari).

Broșură utilaje construcție

Formular închiriere / informații